Idén érettségizel történelemből?
Nyerj felvételt álmaid egyetemére!
A történelem érettségi nem lesz akadály...
A Rubicon bemutatja Magyarország első 100%-ban online történelem érettségi felkészítőjét
Előjelentkezés szeptember 30-ig
Iratkozz be még a kurzus indulása előtt féláron!
Az első negyedévhez október 1-jétől kapsz hozzáférést.
Az iskolai órákon úgy érzed, nem tudsz felkészülni?
Úgy érzed, az iskolai órákon nem az érettségire készítenek fel? Kevés a lényegre törő magyarázat? Nem látod át a tananyagot, és ebben nem is segít senki? Nehezen követhetők a tankönyvek? Unalmasnak találod a történelmet úgy, ahogy tanítják?

Ezért járnak sokan külön felkészítőre. Néhányról már bizonyára hallottál is...
A hagyományos felkészítők nem elérhetők a számodra?
Több kiváló hagyományos felkészítő is létezik. Azonban mindegyik helyhez kötött és drága.

Mit tehetsz, ha nem Budapesten vagy az egyik legnagyobb egyetemi városban élsz? Vagy ha egyszerűen nem megfelelők a fix időpontok a számodra?

A legjobb hagyományos felkészítők 50.000–80.000 forintba kerülnek. Tantárgyaként. Szerintünk igazságtalan lenne, ha a legjobb felkészítésről anyagi okokból kéne lemondanod.
Hogyan készülj fel mégis úgy, hogy kitűnően teljesítsd a történelem érettségit?
A megoldás a
A 30 éves Rubicon Történelmi Magazin Magyarország egyik legnépszerűbb havilapja. Történelemtanáraid, tankönyveid és kedvenc Wikipedia-cikkeid leggyakoribb forrásai között már találkozhattál velünk. Idén pedig Téged készítünk fel az érettségire.

A RUBICON TÖRTÉNELEM ÉRETTSÉGI MESTERKURZUS egy teljes mértékben online zajló felkészítőprogram. Nem helyhez kötött, így bárhonnan becsatlakozhatsz, és még utaznod sem kell érte. 30 éves történelmi ismeretterjesztő tapasztalattal maximálisan felkészítünk az érettségire... Tőlünk csak azt kell megtanulnod, amire valóban szükséged lesz!

És ami a legfontosabb: megtanítunk a vizsgáztatók fejével gondolkodni, hogy a válaszaid mindig pontot érjenek.
Hogyan működik?
 • Regisztrálsz ezen az oldalon
 • Október 1-jétől online fiókodba ütemterv szerint kapod majd a felkészítővideókat és számos digitális segédanyagot
 • Gyorsan tesztelheted a tudásodat minden modul végén online feleletválasztós tudáspróbákkal
 • Rendszeres élő kérdezz-felelek foglalkozásokon vehetsz részt zárt Facebook-csoportunkban, ahol felkészítő tanárodnak felteheted a kérdéseidet és mások kérdéseiből is tanulhatsz
 • Az érettségi előtti hetekben külön ismétlőprogrammal biztosítjuk tudásod megőrzését anélkül, hogy minden videót újra kéne nézned
Csak az érettségi
A történelem tele van érdekességekkel, de most nem az a feladatunk, hogy sztorizzunk. Kizárólag azt tanítjuk, amire valóban szükséged lehet. Így kevesebb időt kell tanulással töltened, és kevesebbre kell emlékezned.
Kidolgozott tételek
A vázlatokat, jegyzeteket, tételeket készen adjuk Neked. Nem kell jegyzetelned, szimplán fókuszálj a videókra és figyeld az összefüggéseket! Tételkidolgozás helyett pedig menj inkább focizni!
Taktikai felkészítés
Tudni fogod, mit kell írnod és mondanod... De azt is, hogyan mutasd be a tudásod maximális pontszámért. Megmutatjuk a tökéletes esszé és szóbeli válasz kulisszatitkait, hogy a pontozók fejével tudj gondolkodni.
Kész ütemterv
„Tök jók ezek a videók, majd a jövő hétvégén megnézem őket...” Nos, ez a kudarc receptje lenne, és nálunk nem lesz rá lehetőséged. Minden videó korlátozott ideig érhető el, hogy kizárjuk az önszabotázs lehetőségét.
Válogatott lexika
Elrakhatod a tonnás tankönyveket és a kétes hitelű forrásból beszerzett jegyzeteket. Mindenre kiterjedő lexikát kapsz fogalmakkal, évszámokkal, személyekkel... de csak azt, amit tényleg kérdezhetnek a vizsgán.
Állandó tesztelés
A korábbi évek érettségi feladataiból válogatott online tesztkérdésekkel ellenőrizheted a tudásodat hétről hétre. Ezek mind típuskérdések, így hatalmas rutinnal ülsz majd be élesben vizsgázni.
Felkészítő tanárod
Dr. Nánay Mihály
Az Óbudai Árpád Gimnázium történelem vezetőtanára, a Történelemoktatók Szakmai Egyesületének elnöke. Az iskolai és egyesületi munkán kívül rendszeresen lát el szakértői feladatokat az Oktatási Hivatalnál és az Oktatás 2030 Kutatócsoportban.

Ha nem történelemmel foglalkozik, akkor földrajzzal: világot jár Vlagyivosztoktól Casablancáig, a Kárpát-medencét pedig rendszeresen saját tanítványaival járja be Dévénytől Nándorfehérvárig, a Vaskaputól Vereckéig. Szabadidejében a Budavári Kamarazenekar első hegedűszólamát erősíti.
Tematika
A legjobb hagyományos felkészítők 50.000-80.000 Ft-ba kerülnek. A Mesterkurzussal a magabiztos felkészülés teljesen új szintjét hozzuk létre. Kevesebbért.
Mesterkurzus-résztvevőként a következőkben fogsz részesülni...
 • Tematikus online érettségi felkészítő (50.000 Ft érték)
 • Kidolgozott szóbeli tételek, esszék és vázlatok (20.000 Ft érték)
 • Korábbi érettségikre épülő tesztsorok (10.000 Ft érték)
 • Online taktikai felkészítő (35.000 Ft érték)
 • Ismétlőprogram az érettségi előtt (20.000 Ft érték)
 • BÓNUSZ: Rendszeres élő kérdezz-felelek (felbecsülhetetlen)
» Összérték: 135 000 Ft 
Elővételi ár: 12 490 Ft (-50%)
A kedvezményes elővétel szeptember 30-án éjfélig tart.
A Mesterkurzus teljes ára 24 980 Ft lesz.
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Rubicon garancia
Biztosak vagyunk benne, hogy a Rubicon Mesterkurzussal el tudod érni a célodat. Ha viszont mégsem tetszenek az online oktatóvideók, a segédanyagok, vagy bármi egyéb...

A Mesterkurzus első 15 napjában bármikor kiszállhatsz, mi pedig a pénzed 100%-át visszafizetjükValóban: a regisztrációval SEMMILYEN kockázatot nem vállalsz.
Készülj fel az érettségire most!