Tanévzáró "LAST MINUTE" akció | Április 1-jéig 15.000 Ft kedvezmény!

Rubicon Mesterkurzus online érettségi felkészítő

rövidebb út az ötöshöz a történelem érettségin

(közép- ÉS emelt szinten, még akkor is, ha sosem voltak jó jegyeid történelemből)

Azonnali hozzáférés a Mesterkurzus Online Portálon keresztül. Jelentkezz most, és kezdd a felkészülést akár ma!

Tudtad, hogy középszinten az országos átlag mindössze 52,2% lett tavaly a történelem érettségin?

Mi több, középszinten

„az érettségizők több mint fele csak hármast vagy annál rosszabb jegyet tudott szerezni”

az Oktatási Hivatal statisztikái szerint.

Ezek a szomorú eredmények egyben azt is jelentik, hogy rengetegen maradtak le az első helyre kiszemelt egyetemük ponthatáráról.

Bár a történelem érettségi korántsem teljesíthetetlen feladat,

az egyéni felkészülés rengeteg munkát, szorgalmat, az érettségi évében pedig akár naponta egy óra tanulást igényel.

Ráadásul idén sem elképzelhetetlen forgatókönyv a járványhelyzet miatt visszatérő távoktatás, ami sokak szerint felelős az érettségi eredmények jelentős romlásáért az elmúlt két évben. 

Így hát nem csoda, hogy már közel 2000 diák választotta a Rubicon Mesterkurzus online érettségi felkészítőt, hogy sikeresen teljesítse a történelem érettségi kihívásait.

Felejtsd el minden aggodalmad a vizsgával kapcsolatban... A Rubicon Mesterkurzus lesz a felkészülésben a titkos fegyvered:
A Mesterkurzus moduljai a jelenleg hatályos érettségi követelményhez igazodnak, így pontosan azt tanulod, amit a vizsgán kérdezhetnek, és nem kell azon stresszelned, hogy kihagytál-e bármit a felkészülésből.
Minden egyes érettségi tételhez a szükséges tudásanyagot online videós formában kapod meg, ami bárhol, bármikor hozzáférhető. Ezáltal a saját tempódban tanulhatsz, és a járványhelyzet alakulása sem húzhatja keresztül a terveidet.
Minden érettségi tételhez letölthető vázlatot és lexikát is kapsz, így nem kell bajlódnod a tételkidolgozással és a kötelező fogalmak összeollózásával. Ezáltal hatékonyabban tanulhatsz és több szabadidőd marad, hogy élvezd az utolsó éved a gimnáizumban.
A vizsgataktika modulban megtanulod az ideális séma szerint megírni az esszéket és elkerülni az érettségi típushibáit, hogy ne veszíts pontot a formai követelményeken, és adott tudásszinttel a lehető legjobb jegyet érd el.
Minden modul végén online próbaérettségi segítségével tesztelheted a tudásod, a vizsga előtti utolsó hónapokban pedig élő kérdezz-felelek alkalmakon teheted fel kérdéseidet, hogy maximális önbizalommal ülhess be vizsgázni.

Azonnali hozzáférés a Mesterkurzus Online Portálon keresztül. Jelentkezz most, és kezdd a felkészülést akár ma!

Nánay Mihály M1 érettségi megoldás
Garantáljuk, hogy a Rubicon Mesterkurzuson MINDENT meg fogsz tanulni, amire az érettségin szükséged lehet.

A Mesterkurzus tananyagát Magyarország vezető történelmi lapja, a Rubicon Történelmi Magazin szerkesztősége állította össze,

a program szakmai vezetőjével, dr. Nánay Mihállyal pedig már többször „találkozhattál”, hiszen az M1-en minden évben ő oldja meg élő adásban a történelem érettségi feladatait. 

Az elmúlt 3 évben már közel 2000 diákot készítettünk fel sikeresen az érettségire. Vess egy pillantást értékeléseikre:
„Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a Rubicon Mesterkurzust választottam. Sajnos az iskolámban nem volt olyan színvonalú a történelem oktatás, amellyel jeles történelem érettségivel tudtam volna zárni tanulmányaimat, azonban e kurzusnak köszönhetően ezt teljesíteni tudtam.” - Fanni
„Emelt szinten érettségiztem történelemből, 88%-ot értem el. Az iskolai rendszeres készülés mellett a Mesterkurzus a legjobb kiegészítésnek bizonyult, rendszerezte, ismételte a 4 év anyagát, mindezt oly módon, hogy egyáltalán nem volt teher az iskolai oktatás mellett a kurzus használata.” - Balázs
„Nem nagyon szeretem a történelmet, szinte 0 tudással rendelkeztem a kurzus megkezdése elött. Nánay Tanár Úr és csapata segítségével, szorgalommal mégis sikerült az érettségin 72%-os eredményt elérnem. A videókat szinte csak meg kell hallgatni, a vázlatokat olvasgatni. Ha kérdés van a Facebook csoportba élőben lehet kérdezni, ami egy remek megoldás!”  - Jolanna
„A Rubicon Mesterkurzus a lehető legjobb és legfelhasználóbarátibb történelem érettségi felkészítő az egész országban. Hihetetlen, hogy mennyit segített az emelt érettségire való felkészülésemben. A videók, a vázlatok, a tesztek, a kérdezz-felelekek nagyon hasznosak voltak. Mindenkinek ajánlom, aki jó jegyet szeretne elérni az érettségin, vagy az iskolában.” - Viktor
„Nagyon szépen köszönöm a Tanár Úrnak és az egész közösségnek a segítséget a felkészülésben! Másképp nem ment volna. Emelt szint, 96%” - Lóránt

Nem árulunk zsákbamacskát... Nézd meg, mit fogsz kapni minden egyes érettségi tételhez:

S ha mindez nem lenne elég, a jelentkezéssel semmilyen kockázatot nem vállalsz, hiszen befektetésedet védi a

RUBICON GARANCIA

mely szerint a Mesterkurzus első 15 napjában bármikor kiszállhatsz, mi pedig a pénzed 100%-át visszafizetjük kérdések és feltételek nélkül.

Kezdd a felkészülést a történelem érettségire akár ma!

1 tanéves hozzáférés

Az idei tanévben érettségizel? Válassz 1 tanéves hozzáférést! A Mesterkurzus fiókod a tanév végéig, tehát a szóbeli érettségi időpontjáig lesz érvényes.

– TANÉVZÁRÓ LAST-MINUTE AKCIÓ –

39 980 Ft helyett most csak

24 980 Ft

39 980 Ft

 • Tematikus online érettségi felkészítő (több mint 100 oktatóvideó)
 • Az összes érettségi tétel előre kidolgozott vázlata
 • Komplett lexika gyűjtemény (évszámok, fogalmak, személyek, topográfia)
 • Tárgyi tudást mérő online tesztek minden tételhez
 • Online próbaérettségi minden modul végén (érettségi-típusú kérdések)
 • Online vizsgataktika felkészítő (tökéletes esszé, szóbeli felelet és teszt)
 • Rendszeres élő kérdezz-felelek az érettségi előtti utolsó hónapokban
 • ​Hozzáférés az évfolyam Facebook-csoportjához

Azonnali hozzáférés 
Közép és emelt szint egyben

Örök hozzáférés

Korábban kezded a felkészülést? Esetleg több érettségiző is van a családban? Válassz örök hozzáférést! Amennyiben változnak az érettségi követelmények, aktualizáljuk a Mesterkurzus anyagát.

– TANÉVZÁRÓ LAST-MINUTE AKCIÓ –

59 980 Ft helyett most csak

44 980 Ft

59 980 Ft

 • Tematikus online érettségi felkészítő (több mint 100 oktatóvideó)
 • Az összes érettségi tétel előre kidolgozott vázlata
 • Komplett lexika gyűjtemény (évszámok, fogalmak, személyek, topográfia)
 • Tárgyi tudást mérő online tesztek minden tételhez
 • Online próbaérettségi minden modul végén (érettségi-típusú kérdések)
 • Online vizsgataktika felkészítő (tökéletes esszé, szóbeli felelet és teszt)
 • Rendszeres élő kérdezz-felelek az érettségi előtti utolsó hónapokban
 • ​Hozzáférés az évfolyam Facebook-csoportjához

Azonnali hozzáférés 
Közép és emelt szint egyben

 Mikor indul a felkészítő? Tudok még jelentkezni?

IGEN. A jelentkezést követően azonnali hozzáférést kapsz az összes tananyaghoz, innentől kezdve pedig csak tőled függ, hogy mikor szeretnéd a tanulást elkezdeni. Minél hamarabb kezded el, annál kevesebbet kell heti szinten tanulnod.

 Szülő vagyok és a fiamat / lányomat szeretném regisztrálni. Mit kell tennem?

Kattintson a "Jelentkezem a Mesterkurzus" gombra és regisztráljon... A fizetést követő "Rubicon Mesterkurzus: hozzáférés" című e-mailünket továbbítsa fiának, lányának!

 Emelt- vagy középszintre készítenek fel?

Mindkettőre. Minden tananyagon jelezzük, hogy az emelt-, vagy középszintű felkészüléshez szükséges. Ha mindenképp csak középszintre készülnél, hagyd ki az emelt szintű anyagokat, de bármikor meggondolhatod magad.

 Meddig tudom megnézni a videókat?

Az egész tanévben. Te döntöd el, melyik videót mikor nézed meg, de érdemes a heti „adagokat” követni, hiszen így minden héten csak egy kis részegységet kell feldolgoznod, és bőven marad majd időd ismételni.

Hogyan lesz lehetőségem gyakorolni?

Minden videóhoz tartozik egy kisteszt, amelyben az adott érettségi tételhez kapcsolódó tárgyi tudásodat mérheted fel. Minden Modul végén pedig egy Témazáró Tudáspróba vár, ami már érettségi-típusú kérdéseket tartalmaz. Minden tesztet gép pontoz, személyes javítás, konzultáció egyelőre nincs.

Lesz lehetőségem kérdéseket feltenni?

Facebook csoportunkban havi rendszerességgel tartunk élő kérdezz-felelek konzultációkat Facebook Live-on keresztül. Ezeken lesz majd lehetőséged rendszeresen feltenni a tanulás közben felmerülő kérdéseidet.

TANÉVZÁRÓ LAST-MINUTE AKCIÓ

Jelentkezz április 1-jén éjfélig 15.000 Ft kedvezménnyel!

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Minden jog fenntartva © Rubicon-Ház Kft. | 1161 Budapest, Sándor utca 60.


történelmi magazin / alapítva 1989